LATTIAN VAHAUS JA SIIVOUS
YRITYKSET ja taloyhtiöT

Lattian vahaus ja siivous – siivoamme liiketilat, toimistot ja taloyhtiöiden tilat sekä vahaamme lattiat Haminan alueella

Lattian vahaus tai siivous toimitiloissa tarpeen? Suoritamme taloyhtiöiden yleisten tilojen siivoukset tarkasti ja ammattitaidolla Haminan seudulla. Meiltä hoituvat viikoittaiset rappukäytävien puhdistukset, saunatilojen pesut, ikkunoiden pesut vuodenaikojen vaihtuessa ja lattian vahaus sopimuksen mukaan.

Myös siisti toimisto tehostaa työskentelyä ja sisäilmankin laatu pysyy parempana. Hoidamme yritys- ja toimistosiivoukset halutuin väliajoin toivotulla sisällöllä. Siivoukseen voi sisältyä esimerkiksi imurointi, pölyjen pyyhintä, tiskaus ja vaikka viherkasvien hoito.

Tuomme mukanamme omat työvälineet ja siivousaineet.

Lattian pesu tehokkaasti ja tarkasti i-mop -yhdistelmäkoneella

Lattian pesu onnistuu kätevästi i-mop XL-yhdistelmäkoneellamme, jota kutsumme tuttavallisesti Aimoksi. Aimo on hyvä työkaveri, joka ensinnäkin pesee lattiat putipuhtaaksi ja kuivaa ne samalla tehokkaasti niin toimistoissa, liiketiloissa kuin taloyhtiöiden yleisissä tiloissa.

Aimo tykkää työskennellä kanssamme kerrostalojen yleisissä tiloissa sekä pienten ja keskisuurten yritysten liike- ja toimistotiloissa. Aimon työskentelyleveys on vain 46 cm, ja sitä on kevyt ja ketterä käyttää. Näin Aimo putsaa tehokkaasti ahtaammatkin tilat, jonne suuret siivouskoneet eivät mahdu.

Portaisiin Aimo ei kuitenkaan kiipeä, joten niiden siivouksen ja ulottumattomissa olevat hankalat paikat siivoamme samalla tarkasti käsipelillä.

Lattian vahaus ja tehopesu, vahan poisto ja uudelleenvahaus

Vuosien saatossa lattiaan pinttynyt lika ei aina lähde käsivoimin pois, jolloin Aimo on hyvä apuri. Jos lika on pintalikaa, ei vanhaa vahaa tarvitse välttämättä poistaa. Silloin riittää tehokas puhdistus Aimolla ja uuden vahan levitys pesun jälkeen käsin.

Jos lattiapinta on todella kulunut ja lika on syvemmällä, on parasta poistaa vanha vaha ja vahata lattia uudelleen. Vahan poisto tehdään useimmiten lattianhoitokoneella, jonka pyörivä tela hankaa vanhan vahan pois. Pienissä tiloissa vahan poisto tehdään käsin sienellä hangaten. Irronnut vaha ja vahanpoistoaine imetään vesi-imurilla pois, jonka jälkeen levitämme uuden vahan käsityönä. Vahaa laitetaan 2-3 kerrosta, riippuen tilasta ja sen käytöstä.

Nykyaikaiset vahat kuivuvat nopeasti, joten tila on käyttökunnossa jo 30 minuutin päästä vahauksesta. Lattian tehopesu ja vahaus voidaan tehdä silloin, kun se sopii yrityksellenne.

Jos vanha vaha täytyy poistaa ja vahata lattia uudelleen, voimme sopia ajankohdasta niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän liiketoimintaanne.

Kerro tarpeistanne,  toiveistanne ja tilastanne, niin teemme tarjouksen siivouksesta ja lattian vahauksesta!

Pro Viitala Oy

49400 Hamina

Siivous ja vahaus

Nora Lepikkö
toimitusjohtaja
puh. 044 275 1254
nora@proviitala.fi

proviitala on luotettava kumppani

© Pro Viitala Oy