siivouspalvelu kotiin,
toimistoon ja taloyhtiöön

Kotisiivous, toimistosiivous ja siivous taloyhtiöissä


Kotisiivous

Kotisiivous sisältää perussiivouksena

  • mattojen tuuletuksen
  • imuroinnin
  • pölyjen pyyhkimisen lattioilta ja tasoilta
  • wc/kylpyhuonetilojen pesun
  • peilien puhdistuksen

Halutessasi siivoamme laajemmin, esimerkiksi pesemme myös saunan tai jääkaapin, tai tulemme vaikka ikkunanpesukeikalle.

Siivoukseen kuluva aika määrittyy asunnon koon ja toivomasi työn laajuuden mukaan. Suuremmissa asunnoissa työskentelemme usein työparina, jolloin esim. 2 tunnin siivous = 4 työtuntia. Tuomme mukanamme omat työvälineet ja siivousaineet, eli ne sisältyvät hintaan.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotiin, vapaa-ajan asunnolle tai omaiselle ostetusta palvelusta voit vähentää osan verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Kotitalousvähennys on 45 % työn osuudesta. Omavastuu on 100 €. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2400 € / hlö. Saman talouden 2 aikuista voivat siis saada kotitalousvähennystä jopa 4800 € vuodessa. Lue lisää verottajan sivuilta – tai kysy lisää meiltä!

Toimitamme halutessasi kalenterivuoden lopuksi sinulle yhteenvedon, johon olemme laskeneet vuoden aikana Pro Viitalalta ostamasi palvelut. Näin sinun on helppo täyttää veroilmoitus.

Jos siivous tuotetaan sosiaalihuoltopalveluna asiakkaan iän tai vamman vuoksi, voi siivouksen saada ilman arvonlisäveroa.

Kerro kodistasi ja toiveistasi, niin annamme sinulle arvion työhön kuluvasta ajasta!

Toimistosiivous ja siivous taloyhtiöissä

Suoritamme taloyhtiöiden yleisten tilojen siivoukset tarkasti ja ammattitaidolla. Meiltä hoituvat viikoittaiset rappukäytävien puhdistukset, saunatilojen pesut ja ikkunoiden pesut – sopimuksen mukaan. Tuomme mukanamme omat työvälineet ja siivousaineet, eli ne sisältyvät hintaan.

Myös siisti toimisto tehostaa työskentelyä ja sisäilmankin laatu pysyy parempana. Hoidamme yritys- ja toimistosiivoukset halutuin väliajoin toivotulla sisällöllä. Siivoukseen voi sisältyä esimerkiksi imurointi, pölyjen pyyhintä, tiskaus ja vaikka viherkasvien hoito.

Kerro tarpeistanne ja toiveistanne, niin teemme tarjouksen taloyhtiön yleisten tilojen siivouksesta tai toimiston siivouksesta!

Pro Viitala Oy

Uusikatu 3
49400 Hamina

Siivous ja majoitus

Nora Viitala
toimitusjohtaja
puh. 044 275 1254
nora@proviitala.fi

Mainosasennus

Petri Viitala
puh. 044 366 0074
petri@proviitala.fi

proviitala on luotettava kumppani

© 2019 Pro Viitala Oy